Home » 2011 » Απρίλιος

Archive for Απρίλιος, 2011

Πατέρας κατήγγειλε τον 2,5 ετών γιο του για το φόνο της συζύγου Μία αμφιλεγόμενη αλλά σίγουρα τραγική υπόθεση είναι σε εξέλιξη στο Μίραμαρ της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου πατέρας ανέφερε τον θάνατο της γυναίκας του από πυροβολισμό, λέγοντας ότι προήλθε από όπλο που κρατούσε το μωρό της οικογένειας Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Μεγάλη κλοπή δεδομένων μέσω PS3

Posted 27 Απριλίου 2011 By admin

Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα περίπου 77 εκατομμυρίων χρηστών του Ιντερνετ εκλάπησαν από χάκερ σε μια από τις μεγαλύτερες «ηλεκτρονικές κλοπές» της ιστορίας, μέσω του PlayStation Network της Sony.

 

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Στις 13 Απριλίου υπογράφηκε μια συμφωνία μεταξύ του European Disability Forum στο οποίο προεδρεύει ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Βαρδακαστάνης Ιωάννης και του The European Lotteries, του οργανισμού που εκπροσωπεί τα τυχερά παιχνίδια στην Ευρώπη, τον τζόγο δηλαδή.

Βλέποντας την έκδηλη χαρά στα πρόσωπα των υπογραφόντων αλλά και διαβάζοντας το δελτίο τύπου, όπως και τα καυστικά σχόλια του δημοσιογράφου κ. Σκορδίλη Αντώνη, ο οποίος ασχολείται χρόνια με τα θέματα των ατόμων με αναπηρία, προκύπτουν διάφορα ερωτήματα, όπως: Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Μια ένεση που γίνεται σε ασθενείς μέσα σε 12 ώρες μετά την εκδήλωση εμφράγματος ή εγκεφαλικού, μπορεί να μειώσει σημαντικά (πάνω από 60%) τις ζημιές για τον οργανισμό, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, η οποία μπορεί να αποδειχτεί ιστορικό ορόσημο στην κλινική θεραπεία αυτών των περιστατικών. Για μια ακόμη φορά, έλληνες ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στις Η.Π.Α., έπαιξαν ρόλο στη νέα ανακάλυψη.Ήδη τα σχετικά πειράματα με ζώα έχουν σημειώσει επιτυχία και εκφράζεται αισιοδοξία ότι στο μέλλον κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και στους ανθρώπους.

Be the first to comment
     

Εφημερεύοντα Nοσοκομεία

Posted 22 Απριλίου 2011 By admin

Εφημερεύοντα Nοσοκομεία / ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Εφημερεύοντα φαρμακεία

Posted 22 Απριλίου 2011 By admin

Εφημερεύοντα φαρμακεία

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Περιμένουν χειρουργείο 350 ασθενείς!

Μετά την ταλαιπωρία 100 και πλέον ασθενών που βρίσκονται στην αναμονή στην Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου, έρχονται να προστεθούν και 250 περίπου ασθενείς που περιμένουν να χειρουργηθούν στη Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπουλείου. Οι χειρουργοί περιμένουν στα πόστα τους, εξετάζοντας τους ασθενείς της Κλινικής και στηρίζοντας το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ωστόσο δεν πραγματοποιούν μια σειρά από επεμβάσεις καθώς δεν τους χορηγούν τα απαραίτητα υλικά!

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Tραγωδία στις φυλακές Λασιθίου

Posted 21 Απριλίου 2011 By admin

Tραγωδία στις φυλακές Λασιθίου Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011, 21:33 Τραγωδία στις φυλακές Νεαπόλεως Λασιθίου με νεαρή κρατούμενη που κυοφορούσε δίδυμα και τα οποία απέβαλε! Η 26χρονη που ήταν προσωρινά κρατούμενη και ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών, αισθάνθηκε πριν από δύο μέρες αδιαθεσία και πόνους γεγονός που ανάγκασε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου προσπάθησαν να την βοηθήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε και σήμερα απέβαλε και τα δύο παιδιά που κυοφορούσε.

1 Comment. Join the Conversation
     

Εφιαλτική εκτίναξη της ανεργίας

Posted 21 Απριλίου 2011 By admin

Εφιαλτική εκτίναξη της ανεργίας
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011, 19:41
Μιχάλης Παπανίδης

Ένα τέρας, ανίκητο, τεραστίων διαστάσεων, εφιαλτικό και ισοπεδωτικό ορθώνεται πάνω από τη χώρα, κατατρώγοντας καθημερινά, όνειρα, ανθρώπινες ψυχές, αλλά και την ίδια την προοπτική της χώρας.

Ο εφιάλτης της ανεργίας είναι πλέον πραγματικότητα για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ενώ εάν στους ανέργους προσθέσει κανείς και τους υποαπασχολούμενους(σιγά μη θεωρείται εργαζόμενος αυτός που απασχολείται που και που και με χίλιες δυσκολίες καροθρώνει να συγκεντρώσει 300-400 ευρώ) τότε πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν επιστρέψει στην εποχή των… σπηλαίων, που το ζητούμενο ήταν η εξασφάλιση της καθημερινής τροφής και μόνο.

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

5+1 βάρη για τους δανειολήπτες

Posted 19 Απριλίου 2011 By admin

Το δικό της… μνημόνιο επιβάλλει σε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ελληνικά νοικοκυριά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Με την απόφασή της να ανοίξει νέο ανοδικό κύκλο στα επιτόκια, θα στερήσει το επόμενο 12μηνο τουλάχιστον 600 εκατομμύρια ευρώ από τους ήδη «πληγωμένους» οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Η αύξηση του επιτοκίου της ΕΚΤ κατά 0,25% (από το 1% στο 1,25%) αλλά και η προοπτική να υπάρξουν ακόμη δύο το 2011, βρίσκει τα νοικοκυριά στη χειρότερή τους φάση:

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment