Home » 2011 » Νοέμβριος

Archive for Νοέμβριος, 2011

Στο Καρπενήσι θα βοηθήσουν τους φτωχούς ?  ..και  ΝΑΙ και ΟΧΙ !!!!

Όσοι  λαμβάνουν άλλη κοινωνική στήριξη από τις υπηρεσίες του δήμου, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο  ,και τα Γεύματα Αγάπης – ΟΧΙ

η θα τρώνε ! και  θα κρυώνουν! Οι φτωχοί !!

η θα  ζεσταίνονται …νηστικοί !!

και τα δύο δεν γίνονται στο Καρπενήσι !!

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Παραβίαση 600.000 λογαριασμών Facebook σε καθημερινή βάση (09/11/2011)

600.000 λογαριασμοί μελών του Facebook παραβιάζονται σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με την εταιρία ασφάλειας Sophos. Οι λογαριασμοί παραβιάζονται από χάκερ που θέλουν είτε να υποκλέψουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών είτε να στείλουν αμέτρητα διαφημιστικά μηνύματα. Το γεγονός αυτό, το οποίο το επιβεβαίωσε και το ίδιο το Facebook με ανάρτηση σε επίσημο blog, ανάγκασε τους υπεύθυνους του δημοφιλούς ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργήσουν δύο νέες υπηρεσίες προστασίας, τα Trusted Friends και το App Passwords. Έτσι, με το Trusted Friends, κάθε χρήστης μπορεί να ορίσει 3-5 έμπιστους «φίλους» του, στους οποίους θα σταλεί ένας κωδικός που θα ξεμπλοκάρει τον λογαριασμό του στην περίπτωση που έχει ξεχάσει τον κωδικό του. Επίσης, με το App Passwords, μπορεί να καθορίσει ξεχωριστούς κωδικούς για να μπαίνει σε εφαρμογές τρίτων εταιριών / προγραμματιστών.

Αναδημοσίευση από: εφημερίδα «Η Καθημερινή»

Be the first to comment
     

Νέα σύσκεψη Βενιζέλου για το χαράτσι της ΔΕΗ
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011, 18:52

Kαι νέα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, με τη συμμετοχή των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων και της διοίκησης της ΔΕΗ, προκειμένου να ικανοποιηθεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός δίκαιων αιτημάτων ευπαθών ομάδων σε σχέση με την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Διαπιστώθηκε καταρχήν ότι η ροή εξόφλησης του ειδικού τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι ικανοποιητική και αντίστοιχη με τη συνήθη ροή εξόφλησης των τιμολογίων της ΔΕΗ. Η εξόφληση τείνει ήδη στο 80%.
Αποφασίστηκε να εξαιρεθούν όλοι όσοι έχουν αναπηρία 80% και άνω, ανεξαρτήτως της αιτιολογίας, καθώς και να εξαιρεθούν όλοι όσοι τελούν υπό κάθε είδους μηχανική υποστήριξη, δηλώνοντας κάτι τέτοιο αμέσως στη ΔΕΗ.

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Καταγγελία του Δικηγορικού Συλλόγου για το «χαράτσι» της ΔΕΗ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011, 16:17

Για προσπάθεια χειραγώγησης των δικαστών που θα επιληφθούν αντίστοιχων υποθέσεων στο μέλλον κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος μετά την έντονη αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών στην προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας απαγορεύοντας στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα εφόσον δεν πληρωθεί το «χαράτσι» λόγω λαθών που περιείχε.
Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Posted 12 Νοεμβρίου 2011 By admin

Η χώρα μας δεν έχει ανάγκη από δανεικά (καμία χώρα, όπως και καμία επιχείρηση δεν εξυγιαίνεται με τοκογλυφικά δάνεια), αλλά από παραγωγικές επενδύσεις και από θέσεις εργασίας. Η κατανάλωση ελληνικών προϊόντων βοηθάει και τα δύο.

Σήμερα είναι πλέον εμφανές ότι, η Ευρωζώνη κινδυνεύει να καταρρεύσει ολοκληρωτικά – με κίνδυνο να παρασυρθεί ολόκληρος ο πλανήτης σε μία τεράστια οικονομική κρίση, άνευ ιστορικού προηγουμένου. Εάν δεν ενωθεί πολιτικά, ιδιαίτερα εάν δεν «τυπώσει» αμέσως χρήματα η ΕΚΤ (αγοράζοντας ομόλογα των ελλειμματικών χωρών και σταθεροποιώντας τα επιτόκια δανεισμού τους), το τέλος θα είναι σύντομο και επώδυνο – ενώ μάλλον δεν θα αποφευχθεί, εάν δεν «απελαθεί» επιτέλους η Γερμανία, η οποία είναι ίσως το μοναδικό πρόβλημα της Ευρωζώνης.

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

Αποθέωση ο Γιώργος Τράγκας

Posted 9 Νοεμβρίου 2011 By admin

Αποθέωση ο Γιώργος Τράγκας στην σημερινή του τηλεοπτική εκπομπή. Σκέτη απόλαυση οι θεατρικοί μορφασμοί του, το πηγαίο λεξιλόγιο του, ο τρόπος που δεν διστάζει να ξεπεράσει τον τηλεοπτικό καθωσπρεπισμό με εκφράσεις του στυλ «άντε γαμηθείτε».

Ο δεξιός δημοσιοκάφρος Τράγκας δεν θα ενθουσίασε σήμερα τον αρχηγό της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά αφού τον έβαλε στο στόχαστρο και του έσυρε τα εξ αμάξης. Και η πλάκα είναι ότι σε αρκετά από τα λεγόμενα του έχει δίκιο. Δείτε το βίντεο.

Be the first to comment
     

Βοήθεια χριστιανοί
Όλοι τρελαθήκαν στην Ελλάδα ??
Μας ήρθε η ΔΕΗ και ο φόρος ακινήτου είναι μόνο 500 ευρώπουλα .
125 τμ ισόγεια μονοκατοικία στο καματερό !!
2 ανάπηροι με 100% αναπηρία και ένα άνεργο παιδί !!!
60 χρόνια ανάπηροι , δεν μας βρήκαν στα κιτάπια τους ??ώστε να μας εντάξουν στην κατηγορία των πολύτεκνων ….έστω ??? εεε???
Και πρέπει να τα πληρώσουμε λέει , και μετά να πάμε στην εφορία και στη ΔΕΗ ώστε να …τα αφαιρέσουν αργότερα από τους λογαριασμούς !!!!!!!

Read the remainder of this entry »

Be the first to comment
     

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ .

Posted 1 Νοεμβρίου 2011 By admin

Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι φωτογραφίες του νεαρού Αχίλλειου ο οποίος μούτζωσε τους επίσημους την ώρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, δείχνοντας σε όλους την αγανάκτηση των μαθητών απέναντι στους θεσμούς και τα πολιτικά πρόσωπα.

Ο Αχίλλειος, παιδί μιας υπερπολύτεκνης οικογένειας με 18 μέλη, είναι μαθητής σε νυχτερινό σχολείο της Λάρισας αφού από τα 14 του χρόνια δουλεύει, ενώ οι καθηγητές του μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν….

Read the remainder of this entry »

2 Σχόλια